Tarieven

Tarieven met ingang van 1 januari 2024

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis!

De ervaring leert dat losse sessies heel waardevol kunnen zijn. Ik geloof er alleen in dat je uit een traject veel meer waarde haalt. Daarom bied ik 2 standaard trajecten aan. 

Maar jij bent uniek en een van deze standaard trajecten hoeft niet bij je te passen. Heb jij dit gevoel? Dan gaan we samen kijken naar een uniek traject speciaal voor jou op maat gemaakt!

Neem hiervoor even contact met mij op. 

Kort traject

In dit korte traject gaan we op zoek naar wie jij bent en wat jij nodig hebt om volledig jezelf te kunnen zijn in welke situatie dan ook!

Wat krijg je?

3 sessies van 1 uur tussen de paarden

€ 655

Intensief traject

In dit traject van 6 sessies gaan wij dieper in op alles waar je tegenaan loopt zodat jij erna weet hoe je om kunt gaan met de dingen die er in je leven gebeuren en je je hier goed bij voelt.

Wat krijg je?

6 sessies van 1 uur tussen de paarden.

€ 1195

Wil je toch echt alleen een losse sessie boeken? Dan is de prijs € 249

Bovenstaande zijn de prijzen voor particulieren. Voor bedrijven gelden andere op maat gemaakte trajecten. Neem hiervoor contact met mij op.

Een traject is zowel een mooie investering voor jezelf als voor je werkgever. Hoe mooi is het als jij lekker in je vel zit en dus productief bent en niet zo vaak ziek? Veel werkgevers werken hierom met een ontwikkel- en/of opleidingsbudget? Overleg met je werkgever of jij dit kunt inzetten zodat je traject worden vergoedt.

Heb je hier nog vragen over? Mail mij op info@ramonaterpstra.nl of klik hier om een vrijblijvend gesprek in te plannen